Hem»Kategorier»ARFID

Sip2play: Ett innovativt hjälpmedel till barn med ARFID

Sip2play är inte bara en mugg, det är ett innovativt hjälpmedel designat för att engagera och främja intaget av näringsdrycker eller vätska för barn, speciellt de som lider av ARFID (Avoidant/Restrictive Food Intake Disorder). Genom att kombinera nytta och nöje i ett spelbaserat format, erbjuder Sip2play en unik lösning för att underlätta vardagen för dessa barn och deras föräldrar.

I ett samhälle där teknologi kontinuerligt införlivas i våra vardagliga liv, visar Sip2play hur detta kan användas på ett sätt som stödjer hälsa och välbefinnande. Den unika muggen fungerar som en spelkontroll, där spelkaraktären styrs genom att barnet dricker från sugröret. På så sätt kan barnet på ett lekfullt sätt nå det dagliga rekommenderade vätskeintaget.

ARFID är en ätstörning där barn har svårt att äta tillräckligt, oftast på grund av känslighet mot smaker, texturer, luktar eller utseende på mat. Detta kan leda till en allvarlig brist på näringsintag, vilket i sin tur kan påverka barnets tillväxt och allmänna hälsa. Att motverka denna tendens kan vara en ständig kamp för föräldrar till barn med ARFID.

Sip2play-muggen gamifierade upplevelsen gör vätske- eller näringsdrycksintaget till en rolig aktivitet, inte bara ett nödvändigt ont. Detta kan minska barnets motstånd mot att dricka, vilket gör det lättare för dem att få i sig tillräckligt med vätska och näring.

Kom ihåg!

Att alltid rådgöra med en läkare eller en professionell vårdgivare. Vid frågor eller akuta situationer, kontakta din läkare, vårdcentral eller 1177.

Öka motivationen att dricka
med vår Sip2play mugg
Både Sip2play muggen och dess spel är designade från grunden för att både engagera och främja intaget av näringsdrycker eller vätska, på ett underhållande och roligt sätt!
Köp nu för 1998 kr
Prova vår Sip2play-mugg idag!
Registrera dig för vårt nyhetsbrev!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få exklusiva uppdateringar och erbjudanden direkt!