Om oss

Välkommen till SpaceBetween AB, vårat familjeföretag grundades för fem år sedan, vi är en familj på fyra – två vuxna och två underbara barn – som tillsammans har skapat något verkligen speciellt: Sip2play-muggen.
Två underbara testare utför användartester på en sip2play-prototyp.

Allt startade från frustration

Vår resa började med en personlig utmaning. Vi stod inför svårigheter att hjälpa vår familj att konsekvent inta nödvändig vätska och energi, vilket ledde oss till att söka efter en lösning som kunde vara både effektiv och engagerande. Efter många år av forskning och utveckling, där vi inte bara testade befintliga produkter utan också fördjupade oss i potentialen av interaktiva hjälpmedel, insåg vi att vi inte var ensamma i vår kamp. Många andra familjer delade våra erfarenheter och frustrationer.

Ett extra verktyg

Sip2play-muggen utvecklades ur en gemensam frustration och en vilja att skapa en produkt som skulle fungera som ett stödjande hjälpmedel. Grundtanken är att på ett positivt sätt bidra till beteendeförändring. Vår interaktiva teknologi erbjuder en mängd olika spel och utmaningar som enkelt kan skräddarsys för att passa användarens ålder och intressen, vilket omvandlar vätskeintag till en rolig och engagerande aktivitet varje dag.

Tack!

Som en familj som själva har stått inför liknande utmaningar, är det vår mission att tillhandahålla en lösning som är personlig och tillgänglig för alla. Tack för att du tar dig tid att lära känna oss. Vi är här för att stödja er, så tveka inte att kontakta oss om ni har några frågor eller förslag på spel och funktioner som ni tror skulle förenkla eran vardag!
Skicka oss ett mail!