Öka intaget av vätska eller näringsdrycker med Sip2play!

Köp nu för 1998 kr
Prova vår Sip2play-mugg idag!
Har ni sett oss?
Vi är stolta över att ha fått synas i olika sammanhang och vill dela med oss av dessa ögonblick med er.
Så här fungerarSip2play-muggen

Vår Sip2play-mugg fungerar som en spelkontroll. Tillsammans med dess spel, styrs spelkaraktären genom att dricka från sugröret. Både Sip2play-muggen och dess spel är designade från grunden för att både engagera och främja intaget av näringsdrycker eller vätska, på ett underhållande och roligt sätt.

Så här går ett spel till:
1
Ange volymen du vill att barnet ska dricka.
2
Fyll muggen med t.ex saft eller näringsdryck.
3
Starta spelet på mobiltelefonen, surfplattan eller datorn.
4
Efter några minuters speltid, når barnet spelets mål.
Barnet har nu druckit den angivna volymen och spelat färdigt!
Så sluta stressa och oroa dig över att ditt barn inte ska få i sig tillräckligt med viktig vätska och näring. Gör det enkelt och roligt istället för ditt barn att inta vätska eller näringsdrycker med vår Sip2play-mugg!
Vår Sip2play-mugg
Gör det enkelt och roligt för ditt barn att inta vätska eller näringsdrycker!
Köp nu för 1998 kr
Prova vår Sip2play-mugg idag!
Perfekt förnästan alla vätskor!
Sip2play-muggen är mångsidig och kan användas med en mängd olika vätskor, inklusive välling, näringsdrycker, vatten, saft och mer.
Vätska
Ökar viljan att dricka vätska
Det kan vara svårt att få i sig tillräckligt med vätska under soliga semestrar eller värmeböljor när barnet har t.ex. ARFID, ätovilja, sväljrädsla, ätsvårigheter, autism, medicinering, mm. Vår Sip2play-mugg är ökar intaget av vätska.
Näring
Ökar viljan att dricka näringsdrycker
Det kan vara en utmaning att få i sig tillräckligt med näring vid t.ex. sjukdomar, ARFID, ätovilja, sväljrädsla, ätsvårigheter, autism, ålderdom och psykisk ohälsa, mm. Vår Sip2play-mugg ökar intaget av näringsdryck.
Medicin
Ett enklare sätt att ge medicin
Att ta medicin kan vara krävande på grund av t.ex. sväljrädsla, autism, medicinering, rädsla, svårigheter att svälja och obehagliga smaker, mm. Vår Sip2play-mugg erbjuder ett enklare sätt att ge medicin.
Ökar intaget av näringsdrycker och vätska!
Sip2play-muggen erbjuder en unik spelupplevelse genom sin högkänslighetssensor, som kan detektera rörelser ned till 1/3 ml. Vätska hålls redo vid sugrörets topp med hjälp av en backventil. Det som verkligen utmärker produkten är dess förmåga att med hjälp av maskininlärning omvandla rörelserna i sugröret till spelkaraktärens rörelser i realtid. Det innebär att varje rörelse i sugröret direkt påverkar spelet, vilket skapar en innovativ och integrerad spelupplevelse. Sip2play blandar därmed teknik och lek och bjuder på en fascinerande kombination av fysik, datateknik och underhållning.
Spelet anpassas efter
ditt barns förmåga
Vårdhavaren bestämmer en målvolym och spelet anpassar sig dynamiskt efter barnets prestation. När barnet hoppar in i mål så har barnet också druckit upp hela målvolymen. En spelsektion varar bara några minuter, vilket gör det enkelt att inkludera i den dagliga rutinen. Genom att spela en gång om dagen, kan vårdhavare försäkra sig om att barnets vätske- och näringsintag upprätthålls.
Läs mer om våra spel
Statistik och överblick
över framstegen
Kontrollpanelen erbjuder insiktsfull data som ger detaljerad statistik för varje spelsession. Den visar information om mängden konsumerad vätska, storleken och längden på varje klunk. Panelen ger även en överblick över framstegen över tid, vilket kan vara av stor betydelse.
Vilken Sip2play
passar ditt barn bäst
I vårt exklusiva erbjudande hittar du allt som behövs. Vi har skapat flera olika designval, var och en unikt skräddarsydda för att matcha och reflektera ditt barns unika personlighet. Detta ger dig möjlighet att göra ett perfekt val anpassat till ditt barns individuella behov och smak.
Köp nu för 1998 kr
Prova vår Sip2play-mugg idag!
Stort tack till våra superhjältar!
Projektet vore omöjligt utan er. Vi söker fler som vill stödja oss, skicka oss ett mail!
Registrera dig för vårt nyhetsbrev!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få exklusiva uppdateringar och erbjudanden direkt!