Så här fungerar
vår innovativa
Sip2play-mugg!

Vår Sip2play-mugg fungerar som en spelkontroll. Tillsammans med dess spel, styrs spelkaraktären genom att dricka från sugröret. Både Sip2play-muggen och dess spel är utvecklad och designad specifikt för att både engagera och främja intaget av vätska och energi på ett underhållande och roligt sätt.
Bild som visar processen för att spela spelet: Ange önskad volym för vätskeintag, fyll muggen med valfri dryck, starta spelet på en mobiltelefon eller surfplatta, och efter några minuters speltid når användaren spelets mål.

Så här går ett
spel till:

  1. Ange volymen du vill att individen ska dricka.
  2. Fyll muggen med t.ex saft, näringsdryck mm.
  3. Starta spelet på mobiltelefonen eller surfplattan.
  4. Efter några minuters speltid, når individen spelets mål.
  5. Individen har nu druckit den mål volymen och spelat färdigt!
Se mer teknisk info

Se hur Sip2play fungerar

Upptäck hur vår mugg anpassar sig efter användaren, engagerar och främjar intaget, och hjälper till att nå deras drickmål.
Bild som visar spelets realtidsanpassning efter individens framsteg, där målvolymen för vätskeintag uppnås efter några minuters speltid enligt vårdnadshavarens bestämmelser.

Anpassas i realtid!

Spelet justerar sig i realtid efter individen, så efter några minuters speltid så hoppar individen in i mål. Då har också målvolymen uppnåtts, alltså den total volymen vätska som vårdnadshavare bestämt att individen ska dricka vid ett speltillfälle.
Läs mer om spelet
Bild som visar den användarvänliga kontrollpanelen för automatisk justering av målvolymen för vätskeintag. Efter varje avklarad bana i spelet ökar systemet automatiskt målvolymen med 2%.

Automatisk justering av målvolym!

I vår användarvänliga kontrollpanel kan du enkelt justera den önskade målvolymen av vätskeintag. Efter varje klarad bana i spelet ökar systemet automatiskt målvolymen med 2%. Det låter kanske inte mycket, men över tid ackumuleras dessa små justeringar till betydande framsteg!
Läs mer om kontrollpanelen

Vad våra användare säger om Sip2play-muggen