Vår spelportal

Dyk in i "Kai och Drömriket", ett äventyrsspel där du styr huvudpersonen Kai genom mystiska drömvärldar. Med hjälp av den unika Sip2play-muggen kontrollerar du Kai's hopp genom att suga på sugröret, vilket gör varje nivå interaktiv och helt magisk.
Bild från spelet 'Kai och Drömriket' som visar huvudpersonen Kai i en magisk värld med flygande öar, glittrande grottor och trolska skogar.

Kai och Drömriket

Ett banbrytande äventyrsspel som tar spelaren på en resa genom magiska och mystiska världar. Huvudpersonen Kai, dras in i djupa drömmar där han upptäcker det underbara Drömriket. Varje nivå i spelet representerar en unik dröm som transporterar Kai till nya, fantastiska platser såsom flygande öar, glittrande grottor och trolska skogar.

Magiska världar

Dyk in i "Kai och Drömriket" och utforska sex spännande världar: Forest, Desert, Ice, Jungle, Mine och Sky. Varje värld bjuder på sex banor fulla av äventyr och magi. För att komma vidare från en dröm till nästa, behöver Kai samla tre magiska stjärnmynt för att låsa upp nästa drömvärld.
Bild som visar användningen av Sip2play-muggen i spelet, där spelaren kontrollerar Kai's hopp genom att suga på sugröret. Styrka och längd på suget bestämmer höjden på hoppet.

Upptäck magin!

Sip2play-muggen är hjärtat i spelet, fungerande som dess enda kontrollenhet. Genom att suga på sugröret, kontrollerar spelaren Kai's hopp - styrka och längd på suget bestämmer höjden. Denna unika mekanism gör spelupplevelsen både interaktiv och fängslande.
Så här fungerar Sip2play-muggen
Bild som visar användning av spelfunktionen för att justera målvolymen för vätskeintag. Spelet anpassar sig dynamiskt i realtid, och när spelaren når slutmålet i spelet, har också målvolymen för vätskeintaget uppnåtts.

Justera Målvolym

Anpassa målvolymen för vätskeintag med vårt spel, perfekt för spelare i alla åldrar. Spelet anpassar sig dynamiskt i realtid. När spelaren når slutmålet i spelet, har även målvolymen för vätskeintag uppnåtts. Med spelsessioner som varar bara några minuter är det enkelt att göra detta spel till en del av den dagliga rutinen.
Läs mer om kontrollpanelen

Innovativt och lekfull!

Spelets unika sätt att engagera individer med lek gör "Kai och Drömriket" till ett idealiskt verktyg för att underhålla och samtidigt öka intaget av vätska eller energi. Tillsammans med Sip2play-muggen deltar spelet i en banbrytande studie vid Örebro universitet, som undersöker spelets effekt på långsiktiga beteendeförändringar genom dess engagerande audiovisuella stimuli. Detta lyfter spelets roll som en innovativ lösning inom hälsobeteenden.