Vanliga frågor

Här kommer några vanliga frågor och skulle det finnas något mer som ni funderar över så tveka inte, det är bara att höra av er till oss, support@spacebetween.se.

Sip2play-muggen
Vilka typer av vätskor och näringsdrycker kan användas i Sip2play-muggen?
Det viktigaste att tänka på är vätskans konsistens. Så länge den inte är för tjock och är slät, fungerar muggen med de flesta vätskor, såsom välling, näringsdrycker, vatten och saft.
Är Sip2play-muggen diskmaskinssäker?
Nej, Sip2play-muggen är inte lämplig för diskmaskin och bör endast diskas för hand.
Är Sip2play-muggen kompatibel med andra videospel?
Tyvärr är Sip2play-muggen endast kompatibel med vår Game Portal.
Varför är Sip2play-muggen värd sitt pris?
Vår mugg är mer än bara en flaska, vi har skapat en produkt som verkligen är speciell! Muggen erbjuder en unik användarupplevelse genom att kombinera högkvalitativa material. Med en begränsad produktionsserie. Sammantaget bidrar dessa faktorer till det högre priset på muggen.
Beräknad leveranstid för Sip2play-muggen vid beställning idag?
Vårt mål är att skicka dig muggen inom 7 dagar och sker med PostNord.
Betalning
Klarna - Dela upp köp, Betala inom 30 dagar, Kort och konto
Betala efter leverans och med Klarna får du flexibilitet i betalningen, där du kan välja att dela upp ditt köp, betala via faktura inom 30 dagar eller genomföra en omedelbar betalning med kort eller bankkonto.
Frakt & retur
Hur fungerar frakten?
Vi levererar Sip2play-muggen via PostNord och inkluderar spårningsinformation för en smidig och trygg leverans.
Kan jag returnera om skyddsplasten är bruten?
Vi accepterar inte returer på hygienprodukter om skyddsplasten är bruten. Vår policy förbjuder returer av hälsoskäl och för att säkerställa produktens integritet.
Föräldraskap
Varför Sip2play-muggen är viktig
Livet kan vara fyllt av glädje och lek, men det bjuder också på utmaningar och svårigheter. Denna mugg är framförallt utformad för situationer där det är av största vikt att barn får i sig tillräckligt med näring eller vätska. Detta kan vara på grund av särskilda diagnoser, sjukdomstillstånd, under långvarig sjukhusvistelse, eller vid andra tillfällen då barnet har svårt att konsumera tillräcklig mängd näring eller vätska.
Rekommenderad ålder för vår Sip2play-mugg
Vår innovativa Sip2play-mugg är speciellt designad för att passa barn över 3 år. Tack vare dess robusta konstruktion och lätthanterliga delar, kan ditt barn nu njuta av sin dryck på ett roligt sätt.
Engagerat föräldraskap och vår Sip2play-mugg
Föräldrar bör alltid vara engagerade och erbjuda stöd när deras barn spelar, och vår mugg är utformat för att fungera som ett komplement till aktivt föräldraskap.
Är muggen ett belöningssystem?
Vår mugg är primärt designad för att säkerställa att ett barn får i sig tillräckligt med vätska och näring, och är inte utformat som ett belöningssystem för beteendeförändring. Dock kan kopplingen mellan muggen och spelet fungera som en positiv förstärkning vilket kan uppmuntra barnet att dricka mer.
Vad säger forskningen, dietister eller barnpsykologer om muggen?
Eftersom muggen är en helt ny och unik innovation, finns det ännu ingen forskning som direkt behandlar dess effekter. Vi har dock inlett ett samarbete med Örebro universitet för att genomföra studier om muggen och dess inverkan på barns hälsa och beteenden. När det gäller åsikter från dietister och barnpsykologer har vi fått övervägande positiv feedback. De verkar inställda på att muggen kan vara ett effektivt verktyg för att uppmuntra barn att få i sig mer vätska och näring. Om du känner dig osäker eller vill ha ytterligare information, rekommenderar vi att du konsulterar en dietist eller barnpsykolog för att få professionell rådgivning anpassad till dina specifika behov och omständigheter.
Skärmtid och Sip2play-muggen: Balans mellan nödvändighet och välmående
I allmänhet avråds det att äta eller dricka framför en skärm. Men det finns situationer där en kort skärmtid behövs för att säkerställa att barnet får i sig tillräckligt med vätska och näring. Det är här som Sip2play-muggen kommer in. Den är särskilt utformad för att ge stöd under dessa utmanande omständigheter.
Hur länge spelar man?
Barnet spelar endast korta stunder, några minuter åt gången.
Risk för över konsumtion?
Barnet spelar endast i korta stunder, några minuter åt gången. Som vårdgivare bör du beräkna i förväg hur mycket ditt barn bör dricka. Kapaciteten på Sip2play-muggen är 260 ml.
Öka motivationen att dricka
med vår Sip2play mugg
Både Sip2play muggen och dess spel är designade från grunden för att både engagera och främja intaget av näringsdrycker eller vätska, på ett underhållande och roligt sätt!
Köp nu för 1998 kr
Prova vår Sip2play-mugg idag!
Registrera dig för vårt nyhetsbrev!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få exklusiva uppdateringar och erbjudanden direkt!