Barn som inte äter

Vad kan jag göra om mitt 10-åriga barn inte vill äta?

Barn som är ovilliga att äta eller dricka kan gamingmuggen Sip2play vara en lösning. Denna revolutionerande är designad för att göra intaget roligt och engagerande. Genom att kombinera nöje med näring hjälper muggen barn att öka sitt intag av vätska och energi på ett roligt och engagerande sätt, vilket gör den idealisk för barn som är tveksamma till att äta och dricka.

Så här fungerar spelmuggen

Denna unika mugg, Sip2play kombinerar spel och dryckesintag. Barnet styr spelet "Kai och Drömriket" genom att dricka från muggen, vilket hjälper dem att uppnå sina dagliga vätske- och energimål på ett spelaktigt och interaktivt sätt.

Tekniska specifikationer

Muggen är utrustad med en högkänslig sensor och backventil som säkerställer en omedelbar respons på varje sug, perfekt för interaktivt engagemang.
Så här fungerar Sip2play

Vad våra användare säger om Sip2play-muggen

Bild som visar en direkt och positiv spelreaktion med Sip2Play-muggen, tack vare en högkänslig sensor och en backventil som säkerställer tillgång till vätska vid sugrörets öppning.

Direkt och positiv spelreaktion!

Muggen är utrustad med en högkänslig sensor och backventil som säkerställer en omedelbar respons på varje sug, perfekt för interaktivt engagemang.

Automatisk justering av målvolym

Sip2play-muggen justerar automatiskt den önskade mängden vätska som barnet behöver dricka, vilket gör den idealisk för barn som behöver öka sitt intag av näring och energi.
Se mer teknisk info

Uppskatta varje framsteg

För föräldrar till barn som är ovilliga att äta eller dricka erbjuder Sip2play en spelbaserad lösning som är både rolig och fördelaktig för barnets hälsa och välbefinnande. Upplev hur vårt engagerande spel kan transformera ditt barns dagliga rutiner!
Se mer om spelet