Kai och Drömriket

Hjälpmedlet för barn med selektiv ätstörning!

Det ultimata hjälpmedlet för barn med selektiv ätstörning! Barn med selektiv ätstörning, upplever ofta svårigheter att inta tillräckligt med näring på grund av rädsla för att äta nya livsmedel, och en ovilja att äta trots hunger. Upptäck hur vår Spelmuggen kan hjälpa.

Mer än bara en mugg

Vår unika Sip2play-mugg är specifikt utvecklad för att underlätta och uppmuntra barn med selektiva ätstörningar att konsumera nödvändiga näringsdrycker och vätskor. Genom att kombinera nytta med nöje hjälper Sip2play inte bara till att övervinna sin selektiv ätstörning men också att göra måltiden till en rolig och engagerande stund.
Bild som visar processen för att spela spelet: Ange önskad volym för vätskeintag, fyll muggen med valfri dryck, starta spelet på en mobiltelefon eller surfplatta, och efter några minuters speltid når användaren spelets mål.
 1. Spelkontrollfunktion: Muggen fungerar som en spelkontroll. Genom att suga från sugröret styr barnet en spelkaraktär, vilket gör dryckesintaget till en interaktiv upplevelse.
 2. Måttanpassning: Muggen mäter intaget och justerar spelets bana i realtid för att säkerställa att barnet uppnår den önskade vätskevolymen per speltillfälle.
 3. Flexibel användning: Kan användas med en mängd vätskor, inklusive näringsdrycker, välling, vatten och saft.
 1. Nytt verktyg: Sip2play-muggen erbjuder en innovativ lösning för näringsintag. Genom att skapa engagerande kan muggen hjälpa till att övervinna vanliga utmaningar relaterade till måltider för barn med selektiv ätstörning.
 2. Måltidskamper: För många föräldrar är varje måltid en kamp, men Sip2play-muggen kan förvandla måltiderna till positiva och mindre stressfyllda upplevelser. Den lekfulla interaktionen gör det lättare för barnet att engagera sig i näringsintag.
 3. Förbättrar rutiner: Sip2play-muggen främjar regelbundna matvanor genom att integrera teknologi och spel i matningsprocessen blir barnet mer motiverat att delta vid måltiderna.

Vad våra användare säger om Sip2play-muggen

Vanliga frågor om selektiv ätstörning hos barn

Selektiv ätstörning, är ett växande bekymmer bland barn som kan påverka deras näringsintag och utveckling. Här svarar vi på några vanliga frågor för att ge dig en djupare förståelse av detta tillstånd och hur det skiljer sig från andra ätstörningar.

Vad är selektivt ätande?

Selektivt ätande är när individer konsekvent vägrar vissa typer av mat eller texturer, vilket ofta leder till en mycket begränsad diet. Detta kan bero på sensoriska känsligheter, tidigare negativa erfarenheter med mat, eller en generell ovilja att prova nya livsmedel. Även om det är vanligt hos små barn, när det kvarstår eller är extremt.

Vad betyder selektiv i maten?

Att vara "selektiv i maten" innebär att man är mycket specifik eller kräsen när det gäller matval. Man väljer noggrant ut vad man äter och undviker vissa typer av mat, oftast baserat på smak, textur eller hälsoskäl.

ad menas med selektiva?

"Selektiva" syftar på att man gör ett medvetet val att välja ut specifika alternativ bland flera möjliga, oavsett område eller sammanhang.

Har ett selektivt ätande?

Ett "selektivt ätande" kan referera till en ätbeteende där personen regelbundet väljer bort vissa livsmedel eller rätter och konsekvent håller sig till en begränsad uppsättning av föredragna matvaror. Detta kan ibland vara kopplat till matfobier eller extrem kräsenhet.
Bild som visar en sprängvy av Sip2play-muggen

Högkänslig innovation!

Sip2play-muggen erbjuder en unik spelupplevelse tack vare en högkänslig sensor som kan upptäcka rörelser så små som 1/3 milliliter. En backventil ser till att vätska alltid finns tillgänglig vid sugrörets öppning, vilket möjliggör att spelet kan reagera direkt. Detta bidrar till en engagerande och nyskapande spelupplevelse.

Sprängvy

 • Silikonsugrör
 • Lock med hål för sugrör
 • Propellerhus
 • Backventil
 • Propeller
 • Mugg med 260 ml volym
 • Datachip med vattentät USB-C
 • USB-C kabel (100 cm)
 • Bottenlock
Bild av vår användarvänliga kontrollpanel som visar automatisk justering av målvolymen för vätskeintag.

Automatisk justering

I vår användarvänliga kontrollpanel kan du enkelt justera den önskade målvolymen av vätskeintag. Efter varje klarad bana i spelet ökar systemet automatiskt målvolymen med 2%. Det låter kanske inte mycket, men över tid ackumuleras dessa små justeringar till betydande framsteg!
Läs mer om kontrollpanelen