Hem»Kategorier»Ätsvårigheter

Sip2play-muggen: En innovativ lösning för barn med ätsvårigheter

Den revolutionerande Sip2play muggen förändrar spelreglerna när det gäller barns näringsintag. Genom att omvandla intag av näringsdrycker till en interaktiv upplevelse, uppmuntrar Sip2play barn att uppnå sina dagliga vätske- och näringsbehov på ett engagerande och roligt sätt.

Vi lever i en tid där teknik och innovation kombineras för att lösa de mest utmanande problemen. I den här traditionen, erbjuder Sip2play en kreativ lösning för barn som kämpar med ätsvårigheter, vilket också ger föräldrarna en mycket behövd lättnad.

Sip2play muggen fungerar som en spelkontroll, där spelkaraktären styrs genom att barnet dricker från muggens sugrör. Muggen, tillsammans med dess medföljande spel, är designade från grunden för att engagera och främja intaget av näringsdrycker och vätska på ett lekfullt sätt.

Föräldrar kan dra nytta av Sip2play på flera sätt. För det första, genom att erbjuda ett roligt och interaktivt sätt att främja näringsintag, minskar det pressen och stressen som ofta associeras med att få sina barn att konsumera nödvändiga vätskor och näringsdrycker. Dessutom, genom att engagera barnen i spel, bidrar Sip2play till att skapa en positiv koppling till dryckesintaget.

Kom ihåg!

Att alltid rådgöra med en läkare eller en professionell vårdgivare. Vid frågor eller akuta situationer, kontakta din läkare, vårdcentral eller 1177.

Öka motivationen att dricka
med vår Sip2play mugg
Både Sip2play muggen och dess spel är designade från grunden för att både engagera och främja intaget av näringsdrycker eller vätska, på ett underhållande och roligt sätt!
Köp nu för 1998 kr
Prova vår Sip2play-mugg idag!
Registrera dig för vårt nyhetsbrev!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få exklusiva uppdateringar och erbjudanden direkt!