Hem»Kategorier»Sväljrädsla

Sip2play-muggen: ett spel som lösning för barn med sväljrädsla?

Det är en vanlig utmaning för föräldrar att uppmuntra barn att dricka tillräckligt med vätska, särskilt när barnet lider av sväljrädsla. Detta kan bli ännu mer komplicerat när barnet behöver ta in näringsdrycker för sin hälsa. Sip2play muggen erbjuder en banbrytande lösning på detta problem, kombinerar nytta med nöje, och gör varje klunk till en rolig del av ett spel.

Sip2play muggen är mer än bara en dryckesbehållare. Dess unika design fungerar som en spelkontroll, kopplad till särskilda spel som styrs genom att barnet dricker från sugröret. Varje klunk flyttar spelkaraktären framåt, vilket omvandlar det annars tråkiga eller skrämmande ögonblicket att dricka till en spännande och engagerande aktivitet.

Både muggen och spelen är skräddarsydda för att underhålla och främja intaget av näringsdrycker eller vätska. Genom att kombinera spel och drickande uppmuntrar Sip2play barn att nå deras dagliga rekommenderade vätskeintag på ett roligt och underhållande sätt. För barn med sväljrädsla, kan denna mugg bli ett ovärderligt verktyg för att övervinna deras rädsla och ångest kring att svälja vätskor.

Sip2play muggen skapar också ett positivt stöd för föräldrar. Striden för att få barnet att dricka tillräckligt kan vara stressande och tidskrävande, och Sip2play muggen underlättar detta genom att göra processen rolig och interaktiv. Dessutom kan föräldrar se sina barn lyckas i spelet och samtidigt vet de att barnet får i sig nödvändig näring och vätska.

Kom ihåg!

Att alltid rådgöra med en läkare eller en professionell vårdgivare. Vid frågor eller akuta situationer, kontakta din läkare, vårdcentral eller 1177.

Öka motivationen att dricka
med vår Sip2play mugg
Både Sip2play muggen och dess spel är designade från grunden för att både engagera och främja intaget av näringsdrycker eller vätska, på ett underhållande och roligt sätt!
Köp nu för 1998 kr
Prova vår Sip2play-mugg idag!
Registrera dig för vårt nyhetsbrev!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få exklusiva uppdateringar och erbjudanden direkt!