Hem»Kategorier»Medicinering & långtidssjuk

Sip2Play-muggen: En innovativ för barn med långtidssjukdomar

Att vara barn är att fyllas med äventyrslystnad, utforska världen och ha kul. Men för barn med långtidssjukdomar, kan vardagen vara en helt annan historia. Deras vardag fylls ofta med sjukhusbesök, medicinering och återhämtning, vilket kan vara utmattande och skrämmande. Måltider och vätskeintag kan vara särskilt utmanande. I stället för att vara en glädjande del av dagen kan dessa nödvändigheter bli en kämpande uppgift.

Det är här Sip2Play muggen kommer in. Utformad för att stimulera och främja vätske- och näringsintag, fungerar denna mugg som en spelkontroll som styr en spelkaraktär genom att barnet dricker från sugröret. Med varje sip, styr barnet karaktären, vilket engagerar dem i spelet och främjar deras vätskeintag. Spel och måltider blandas på ett roligt och interaktivt sätt, vilket skapar en helt ny matupplevelse för dessa små kämpar.

För barn med långtidssjukdomar, kan smaken eller orken för mat och dryck ibland saknas, vilket gör det svårt för dem att nå det dagliga rekommenderade intaget. Måltider kan bli en källa till stress snarare än en källa till näring. Men med Sip2Play muggen blir processen mer inbjudande och engagerande. Istället för att tvinga ner en vätska eller näringsdryck, kan barnet njuta av spelet och glömma bort att de faktiskt äter eller dricker. Det är inte längre ett “måste”, utan ett “vill”.

Även om barn på sjukhus kämpar med svårigheter som friska barn kanske aldrig behöver ställas inför, visar Sip2Play muggen att det finns kreativa lösningar som kan göra deras vardag lite ljusare. Genom att göra vätske- och näringsintag till ett spel, hjälper Sip2Play muggen dessa barn att återfå något av den glädje och äventyrslust som definierar barndomen, även under svåra omständigheter.

Kom ihåg!

Att alltid rådgöra med en läkare eller en professionell vårdgivare. Vid frågor eller akuta situationer, kontakta din läkare, vårdcentral eller 1177.

Öka motivationen att dricka
med vår Sip2play mugg
Både Sip2play muggen och dess spel är designade från grunden för att både engagera och främja intaget av näringsdrycker eller vätska, på ett underhållande och roligt sätt!
Köp nu för 1998 kr
Prova vår Sip2play-mugg idag!
Registrera dig för vårt nyhetsbrev!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få exklusiva uppdateringar och erbjudanden direkt!