Hem»Kategorier»Ätovilja

Sip2play: Förvandlar utmaningar till lek för barn med ätovilja

Åtagandet att säkerställa att barn med ätovilja når sitt dagliga rekommenderade vätske- och näringsintag kan vara enormt utmanande för föräldrar och vårdgivare. Sip2play, en innovativ mugg som fungerar som en spelkontroll, förenklar denna process genom att engagera barnet i lek och belöna deras drickande på ett underhållande och roligt sätt.

Det dagliga livet för föräldrar och vårdgivare till barn med ätovilja kan ofta kännas överväldigande och frustrerande. Svårigheten att uppmuntra barnet att dricka tillräckligt med vätska eller näringsdryck, och därmed säkerställa att de får den energi de behöver för att växa och utvecklas, kan skapa ständig spänning i vardagen. Med Sip2play har dessa familjer nu ett innovativt verktyg för att hjälpa till med dessa utmaningar.

Sip2play är inte bara en mugg, utan en spelkontroll som direkt kopplar barnets drickande till spelens framsteg. Designad för att både engagera barnet och uppmuntra dem till att öka sitt vätskeintag, kombinerar denna smarta mugg teknologi och lekfullhet för att förvandla drickandet till en belöningsskapande aktivitet. Genom att koppla drickandet till att styra en spelkaraktär skapar Sip2play en unik upplevelse som får barnet att vilja dricka mer och mer, vilket leder till ett ökat intag av vätska och näring.

Sip2play är utformad för att anpassas till barnets behov och utveckling. Genom att justera spelens svårighetsgrad kan föräldrarna skapa en upplevelse som är perfekt anpassad för sitt barn. Detta gör att de kan förändra hur spelet fungerar när barnet blir äldre, vilket hjälper till att hålla det engagerat och motiverat att fortsätta dricka.

Kom ihåg!

Att alltid rådgöra med en läkare eller en professionell vårdgivare. Vid frågor eller akuta situationer, kontakta din läkare, vårdcentral eller 1177.

Öka motivationen att dricka
med vår Sip2play mugg
Både Sip2play muggen och dess spel är designade från grunden för att både engagera och främja intaget av näringsdrycker eller vätska, på ett underhållande och roligt sätt!
Köp nu för 1998 kr
Prova vår Sip2play-mugg idag!
Registrera dig för vårt nyhetsbrev!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få exklusiva uppdateringar och erbjudanden direkt!