Idag samlades vi för en trevlig lunch på Örebro slott och fick den hedrande möjligheten att ta hem årets Skapa-pris! Det var ett ögonblick av glädje och stolthet för oss alla, och vi vill passa på att tacka juryn för det stora förtroendet de har visat oss. Att få representera Örebro i riksfinalen i november är en ära och en möjlighet vi ser fram emot med stor entusiasm!

Att få representera Örebro i riksfinalen i november är en ära och en möjlighet vi ser fram emot med stor entusiasm

Det är alltid spännande att få veta vad som var avgörande för juryn när de valde oss som vinnare. Vår motivering lyfte fram en viktig verklighet som vi känner djupt i våra hjärtan: att näring är livsviktigt. Vi strävat efter att göra en meningsfull skillnad i samhället, och vi har valt att använda digital teknik och gamification. Genom att göra det på ett nyskapande sätt har vi kunnat skapa en positiv påverkan på en grupp barn med särskilda behov.

Men vår resa är inte över än. Den 9 november är det dags för den stora finalen i Stockholm där vi kommer att tävla om det nationella SKAPA-priset på hela 500 000 kronor. Det är en tävling som vi går in med öppna hjärtan.

Läs mer på Inkubera:
SKAPA-priset till digital mugg och isolering med hjälp av alger