Idag hade vi förmånen att välkomna SVT till vårt hem för en mycket spännande intervju. De kom för att utforska och diskutera vår innovativa interaktiva mugg, som är speciellt designad för att fungera som ett värdefullt verktyg för föräldrar som har barn med ätsvårigheter.

Idag hade vi förmånen att välkomna SVT till vårt hem för en mycket spännande intervju

Det var en fantastisk möjlighet att dela med oss av vår passion för detta projekt och berätta mer om hur vår mugg kan göra vardagen enklare för många familjer. Och under intervjun delade vi med oss av de grundläggande principerna bakom vår muggs design också dela några gripande berättelser om hur vår mugg.

Det känns fantastiskt att bli uppmärksammade av SVT, och vi är djupt tacksamma för möjligheten att sprida budskapet om vår innovativa mugg och hur den kan vara ett värdefullt stöd för familjer som möter utmaningar relaterade till ätsvårigheter. Vi hoppas att den här intervjun kommer att öka medvetenheten om vårt projekt och inspirera andra att arbeta mot lösningar som kan göra livet enklare och mer givande för barn och deras föräldrar i liknande situationer.

Se intervjun:
Erik uppfann interaktiv mugg för att hjälpa sonen få i sig näring – nu har han fått pris