Efter fyra års utveckling har det äntligen blivit dags för oss att visa hur vår Sip2play-mugg fungerar. Muggen är utvecklad och designad specifikt för att hjälpa individer som har svårt att få i sig tillräckligt med vätska eller näringsdrycker.

Muggen kommer i flera utförande, just denna är “Färgglada katter” och på baksidan sitter det en USB-C port, som gör det möjligt att ansluta muggen. Men låt oss börja. Jag startar appen som jag har laddat ner från antingen AppStore eller Google Play. Och när appen frågar om jag kan ansluta muggen så gör jag det med den medföljande kabeln. Nu tar det bara någon sekund innan appen känner igen muggen och startar spelet. 

Väl inne i spelet så kan man välja mellan sex olika världar. Men låt mig visa hur man spelar, jag startar en bana. Som ni såg så springer karaktären, i just detta spel gör den hela tiden. Jag som användare styr när man vill hoppa. Och det är med hjälp av hoppandet som man navigerar genom banan.

Så som exempel så kan jag göra ett litet hopp, eller göra ett större hopp, eller ett dubbelhopp, och allt detta genom hur jag kontrollerar suget i sugröret.

Muggen mäter volymen och anpassar banan i realtid.. så när man väl hoppar in i mål, ja då har också målvolymen uppnåtts. Alltså den volym som vi vill att individen ska dricka vid ett spel tillfället. Muggen är inställd på 50 ml från start men man kan enkelt ändra det i vår kontrollpanel, där kan man också se all möjlig statistik på hur spelsekvenserna har sett ut.

Tack för att ni tittade, finns det några frågor så tvekan inte och höra av er. Till nästa gång.. ha det bäst