Öka intaget med Sip2Play-muggen!

Sip2Play-muggen är inte bara en vanlig mugg; det är en banbrytande innovation designad för att främja intaget av vätska och energi. Genom att koppla muggens sensorer med ett mobilspel, styrs spelets karaktär genom att dricka från muggen, vilket gör intaget av vätska och energi både rolig och engagerande.

Vad våra användare säger om Sip2play-muggen

Mugg kopplad till spel

Hur kan en mugg kopplad till spel hjälpa till att öka intaget av vätska och energi?

Sip2Play-muggen använder spelets dynamik och realtidsanpassning för att göra intaget av vätska och energi till en interaktiv och rolig aktivitet. Genom att styra spelet med sug från muggen ökar användarens motivation att dricka mer. Detta hjälper till att uppnå dagliga målen på ett spelifierat och engagerande sätt.
Så här fungerar Sip2play-muggen
Två underbara testare utför användartester på en sip2play-prototyp.

Spelet anpassas i realtid

Spelet justerar sig efter drickmönstret och ökar målvolymen av vätskeintag med 2% efter varje avklarad nivå. Detta engagerande system säkerställer att spelaren uppnår sina hydreringsmål stegvis och effektivt.
Se mer om spelet

Teknisk innovation!

Utrustad med en högkänslig sensor och backventil, ger Sip2Play-muggen en direkt och positiv spelreaktion på varje sug. Denna teknik garanterar att vätska alltid är tillgänglig vid sugrörets öppning och att spelupplevelsen är felfri.

Uppskatta varje framsteg!

Med vår användarvänliga kontrollpanel kan du följa och anpassa vätskeintaget, samtidigt som du får en översikt över den konsumerade mängden och spelprogressionen. Detta gör det lätt för vårdnadshavare och användare att uppmärksamma och uppskatta varje framsteg.
Se mer teknisk info

Utforska magiska världar i Kai och Drömriket

Varje spelsession tar dig genom olika magiska drömvärldar där du kontrollerar Kai's äventyr genom att dricka. Varje klunk styr hoppens höjd och längd, vilket adderar en unik dimension till spelet och främjar intag av vätskor på ett innovativt sätt.