Hem » Nyheter

SVT var på besök

September 22, 2023

Idag hade vi förmånen att välkomna SVT till vårt hem för en mycket spännande intervju. De kom för att utforska och diskutera vår innovativa interaktiva mugg, som är speciellt designad för att fungera som ett värdefullt verktyg för föräldrar som har barn med ätsvårigheter.

Det var en fantastisk möjlighet att dela med oss av vår passion för detta projekt och berätta mer om hur vår mugg kan göra vardagen enklare för många familjer. Och under intervjun delade vi med oss av de grundläggande principerna bakom vår muggs design också dela några gripande berättelser om hur vår mugg.

Det känns fantastiskt att bli uppmärksammade av SVT, och vi är djupt tacksamma för möjligheten att sprida budskapet om vår innovativa mugg och hur den kan vara ett värdefullt stöd för familjer som möter utmaningar relaterade till ätsvårigheter. Vi hoppas att den här intervjun kommer att öka medvetenheten om vårt projekt och inspirera andra att arbeta mot lösningar som kan göra livet enklare och mer givande för barn och deras föräldrar i liknande situationer.

Se intervjun:
https://spacebetween.se/articles/nyheter/svt-lyfter-fram-var-innovativa-mugg-for-atsvarigheter/

Öka motivationen att dricka
med vår Sip2play mugg
Både Sip2play muggen och dess spel är designade från grunden för att både engagera och främja intaget av näringsdrycker eller vätska, på ett underhållande och roligt sätt!
Köp nu för 1998 kr
Prova vår Sip2play-mugg idag!
Registrera dig för vårt nyhetsbrev!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få exklusiva uppdateringar och erbjudanden direkt!