Hem » Nyheter

Vi är Örebros länsvinnare i Skapa-priset!

September 20, 2023

Idag samlades vi för en trevlig lunch på Örebro slott och fick den hedrande möjligheten att ta hem årets Skapa-pris! Det var ett ögonblick av glädje och stolthet för oss alla, och vi vill passa på att tacka juryn för det stora förtroendet de har visat oss. Att få representera Örebro i riksfinalen i november är en ära och en möjlighet vi ser fram emot med stor entusiasm!

Det är alltid spännande att få veta vad som var avgörande för juryn när de valde oss som vinnare. Vår motivering lyfte fram en viktig verklighet som vi känner djupt i våra hjärtan: att näring är livsviktigt. Vi strävat efter att göra en meningsfull skillnad i samhället, och vi har valt att använda digital teknik och gamification. Genom att göra det på ett nyskapande sätt har vi kunnat skapa en positiv påverkan på en grupp barn med särskilda behov.

Men vår resa är inte över än. Den 9 november är det dags för den stora finalen i Stockholm där vi kommer att tävla om det nationella SKAPA-priset på hela 500 000 kronor. Det är en tävling som vi går in med öppna hjärtan.

Läs mer på Inkubera:
https://www.inkubera.se/skapa-priset-till-digital-mugg-och-isolering-med-hjalp-av-alger/

Öka motivationen att dricka
med vår Sip2play mugg
Både Sip2play muggen och dess spel är designade från grunden för att både engagera och främja intaget av näringsdrycker eller vätska, på ett underhållande och roligt sätt!
Köp nu för 1998 kr
Prova vår Sip2play-mugg idag!
Registrera dig för vårt nyhetsbrev!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få exklusiva uppdateringar och erbjudanden direkt!